Yritys

Me Distencessä keskitymme älyn viemiseen teollisiin koneisiin ja laitteisiin – Edge Computing ratkaisuihin. Olemme erikoistuneet vaativiin ympäristöihin. Teknologiamme avulla nostamme koneiden autonomiatasoa ja yhdistämme ne liiketoiminnan prosesseihin aidolla ”järjestelmien järjestelmä” -arkkitehtuurilla.

Keskeinen tekijä ratkaisussamme on Hajautettu Älykkyys. Tavoitteemme on saavuttaa asiakkaillemme korkeampi pääoman tuottoaste sekä lisätä työkaluja Operational Excellence -työkalupakkiin digitalisaation avulla. Olemme jo 15 vuoden ajan toimittaneet Edge Computing -ratkaisuja maailman johtaville teollisuusyrityksille yli 40 maahan tehden tuhansia koneita älykkäiksi. Olemme hyvin asemoituneita työskentelemään vaativimpien asiakkaiden kanssa.

Ratkaisujemme avulla niin uusien laitteiden kuin jo asennetun laitekannan digitalisointi onnistuu helposti ja kustannustehokkaasti jo koetellulla, vakaalla teknologiallamme ja palveluillamme. Palkintoja kerännyt ratkaisumme antaa avaimet nopeaan ja joustavaan tapaan päästä markkinoille sekä ennen kaikkea keskittyä itse olennaiseen: tietoon, joka nostaa ROI:ta ja auttaa optimoimaan prosesseja.

Ota yhteyttä
Valikko