Distence – älykkään teollisen internet-teknologian asiantuntija

Distence on älykkääseen teolliseen internet-teknologiaan keskittynyt yritys. Digitalisoimme ja viemme älyä teollisiin koneisiin ja laitteisiin ja yhdistämme ne liiketoiminnan prosesseihin. Teknologiamme ja ratkaisujemme avulla asiakkaamme rakentavat älykkäitä palveluja sekä luovat uutta liiketoimintaa. Toimimme sekä OEM- että jälkiasennusasiakkaiden kanssa. Olemme erikoistuneet vaativiin teollisiin ympäristöihin.

Tehtävämme on tuottaa asiakkaillemme korkeampi pääoman tuottoaste koneista ja laitteista sekä lisätä työkaluja Operational Excellence -työkalupakkiin teollisen internetin ja digitalisaation avulla. Olemme 15 vuoden aikana toimittaneet ratkaisuja maailman johtaville teollisuusyrityksille yli 40 maahan, tehden tuhansia koneita älykkäiksi eri toimialoilla.

Olemme hyvin asemoituneita työskentelemään vaativimpien asiakkaiden kanssa. Ratkaisujemme avulla sekä OEM- että jälkiasennusasiakkaamme pääsevät kiinni teolliseen internettiin koetellulla ja vakaalla teknologialla ja palvelulla. Palkintoja kerännyt ratkaisumme antaa avaimet nopeaan ja joustavaan tapaan päästä markkinoille sekä ennen kaikkea keskittyä itse olennaiseen: tietoon, joka nostaa ROI:ta ja auttaa optimoimaan prosesseja.

Kemira Innovation Challenge 2016 -voittaja

Munich Cleantech Innovation Award 2015 -voittaja

0+
maata, joissa asennuksia
0+
toimitettua asennusta
0
vuotta kokemusta

Kumppaneitamme

Ota yhteyttä
Valikko