Laitteisto

Teolliseen käyttöön suunnitellut IOT-laitteet

Distencellä on yli 15 vuoden kokemus sulautettujen järjestelmien ja laitteiden suunnittelusta teollisuuskäyttöön. Kuvatut laitteet on suunniteltu ja optimoitu tähän käyttöön. Distence tarjoaa useita laitevaihtoehtoja Condence-perheessä. Ratkaisu on rakennettu sulautettua analyysiä suorittavasta reunalaskenta-laitteistosta sekä pilvestä suoritettavasta laitehallinnasta.

Laitteistot ovat modulaarisia ja niitä voidaan helposti muokata vastaamaan yleisiä vaatimuksia. Yleisin ero laitetyyppien välillä on siinä, tarvitaanko värähtelyanalyysiä IEPE-kanavista vai ei.

Laitteemme pystyvät lukemaan kahdeksaa kiihtyvyysakselia samanaikaisesti. Tilanteissa, joissa tarvitaan enemmän kanavia, voidaan käyttää useampia yksiköitä. Tämän lisäksi voidaan kytkeä jännite- tai virtatietoa antavia antureita tai digitaaliväyliä täydellisen laitekuvan ja -kuntotiedon muodostamiseksi.

Koska laitteistot ja ohjelmistot ovat meidän suunnittelemiamme pystymme optimoimaan suorituskyvyn ja tarjoamaan parhaiten teollisuuskäyttöön soveltuvan järjestelmän.

 

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää?
Jätä yhteystietosi ja otamme sinuun yhteyttä!

Ota yhteyttä
Valikko